De Waddeneilanden

Prachtige natuur

Wist je dat de Waddeneilanden op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan? Op de Waddeneilanden vind je natuur zoals je die nergens anders in Nederland tegenkomt. De combinatie van zand, zee en wind maakt het gevoel dat je krijgt op de Waddeneilanden zo uniek. Op alle eilanden valt dan ook enorm veel te zien en te doen. Strand tot zover het oog rijkt, duinen waar je heerlijk in kunt wandelen en water dat in de zomer aangenaam genoeg is voor een verfrissende duik. Het diverse landschap leent zich perfect voor verschillende buitenactiviteiten, zoals wandelen, fietsen en varen. Laat je rondleiden door een gids, die je alles kan vertellen over de diersoorten die er op de eilanden te vinden zijn.

De Waddeneilanden kennen een aantal heerlijk verborgen plekjes, maar met een beetje zoeken drink jij straks je bakkie koffie tussen de locals! Bijzondere strandtentjes waar je uren kunt luieren, culinaire lunchrooms en restaurants tot winkeltjes waar je de allerleukste snuisterijen en souvenirs scoort: er valt een hoop te ontdekken.
 

Bezoek een dagje Vlieland of Terschelling, goed te doen vanaf De Friese Wadden.

Overtocht Harlingen - Terschelling/Vlieland

Uw vakantie begint al op de boot. Aan boord kunt u genieten van de uitgestrekte Waddenzee. Spot zeehondjes en adem de zilte zeelucht in. Aan boord bent u van alle gemakken voorzien: een restaurant waar u terecht kunt voor warme en koude gerechten, binnen en buiten zitplaatsen. U reist comfortabel en snel over de Waddenzee naar het eiland.