Boek je verblijf op ons park:
Vind u villa:

Lekker vakantie vieren in het puurste stukje natuur direct aan de elfstedenroute!

Welkom op recreatiepark de Friese Wadden, gelegen in een van de puurste stukjes Nederland, direct aan de Elfstedenroute en aan het sinds kort geopende Elfstedenpad, dichtbij de Waddenzee, in een uniek stukje natuurgebied in Europa.

Nergens anders treft u een gebied waar de invloeden van de elementen zo duidelijk zichtbaar zijn. Hier in recreatiepark de Friese Wadden vindt u de rust die u zoekt, terwijl de omgeving volop mogelijkheden biedt. Binnen enkele minuten staat u te genieten van het prachtige uitzicht over het Wad,  met de boot bent u zo op een van de Waddeneilanden. Ontdek tijdens een fietstocht de bijzondere sfeer in de pittoreske Friese dorpjes, sta even stil bij de karakteristieke vergezichten die u direct buiten het park vindt.

Daarom de Friese Wadden!
  • Rust, natuur en nationale parken

  • Unesco Werelderfgoed de Waddenzee

  • Elf steden (city trips) en mooie dorpen

  • Vlak bij de Waddeneilanden

Informatiebrochure 2024

Informatiebrochure 2024

Bekijk hier de informatiebrochure van 2024, hier vindt u alles over het recreatiepark. Ook leuke uitjes in de omgeving en tips hebben een plaats in de brochure. Een dagje naar de Waddeneilanden, een bezoekje aan het planetarium in Franeker óf actief op het water, er is veel mogelijk in dit gebied! De uitjes zijn ook goed te boeken als een arrangement.

Heeft u vragen? Natuurlijk helpen wij u ook graag persoonlijk om uw verblijf én de tijd dat u bij ons komt overnachten zo aangenaam mogelijk te maken