Recreatiepark De Friese Wadden

Zwembad

 

Recreatiepark de Friese Wadden beschikt over twee zwembaden waarin het goed mogelijk is om lekker ontspannen met de kinderen te spelen of gewoon fijn een paar baantjes te trekken. Kortom voldoende mogelijkheden om in de mooie zomermaanden lekker een frisse duik te nemen en verkoeling te zoeken in het recent aangelegde zwemcomplex. Uiteraard van alle gemakken voorzien, mooie veilige zwembaden waar u lekker opfrist tijdens warme zomerdagen.

Park de Friese Wadden beschikt over een peuter- en kleuterbad voor de kleinsten. Een veilig bad waar u comfortabel rondom het bassin voldoende plekjes in en uit de zon en wind zult vinden om uw kroost in de gaten te houden.

Voor de grotere kinderen en volwassenen is in begin 2015 een mooi zwembad aangelegd zodat het voor ieder mogelijk is om lekker te zwemmen. Uiteraard daarna voldoende mogelijkheden om op de ruime zonneweide van het zonnetje te genieten, oog te kunnen houden op de kinderen. Het complex is door een hek omringd zodat niet zomaar iedereen op het terrein kan komen, maar ook veilig voor de kinderen.

In het zomerseizoen kunt u een lekker ijsje of iets dergelijks bij het zwembad kopen.

Speeltuin

Op het terrein van het zwembad van park de Friese Wadden kunnen kinderen ook lekker spelen in de speeltuin, net als in het speeltuintje vlak naast de ingang van het park.

IMG_2461