Recreatiepark De Friese Wadden

Faciliteiten

Faciliteiten Recreatiepark de Friese Wadden

Wanneer u aan de Buorren in Tzummarum het terrein van recreatiepark de Friese Wadden opkomt springt het frisse receptiegebouw aan de rechterkant meteen in het oog. In de zomer zult u door de parkbeheerder van harte welkom geheten worden, ook bestaat de mogelijkheid om te zoeken naar gezellige uitjes of bezienswaardigheden in de buurt. Er is een uitgebreid aanbod aan folders beschikbaar in het receptiegebouw. Misschien had u via internet al bekeken op welke bezienswaardigheden u uw zinnen gezet had, maar het kan zomaar gebeuren dat er tussen het foldermateriaal of in de krantjes verspreid door het plaatselijke VVV-kantoor een leuke aanbieding zit. Altijd dus de moeite waard om even te neuzen. Ook is de parkbeheerder een mogelijke bron van tips voor een fijn dagje uit in het prachtige Waddengebied!receptie de Friese Wadden

In voor- en naseizoen is de bezetting van de receptie uiteraard wat minder constant en zult u even in de gaten moeten houden op welke momenten u er terecht kunt. Maar op het park de Friese Wadden is altijd wel een aantal mensen aanwezig die u behulpzaam kunnen en willen zijn bj het beantwoorden van eventuele vragen.

In het winterseizoen is de receptie niet of nauwelijks geopend, hetgeen zeker niet betekent dat er niets gebeurt op het park. Er zijn met grote regelmaat mensen bezig om klusjes aan hun recreatiewoning te verrichten, of nog lekker van de rust en pure natuurgevoel te genieten. Gemoedelijkheid is het juiste woord bij het gevoel dat u op het park krijgt.

Fietsverhuur

De mogelijkheid wordt geboden om fijne, in prima staat verkerende fietsen te huren. Voor jong en oud, dus altijd een heerlijk uitgangspunt voor een actieve vakantie in het fraaie Friese waddengebied.